01 August 2009

In vizita la RingStar Club

Am fost in vizita la RingStar Club unde ne-am simtit foarte bine. In sfarsit, avem si noi un teren de antrenament in Bucuresti. Frumos, curat, civilizat, in buricul capitalei, Barbu Vacarescu nr. 164. Am fost la invitatia prietenei noastre Brindusa Gheorghiu Dr.medic veterinar, Instructor atestat de dresaj canin de baza, Arbitru Chinolog si propietara Canisei “Golden Swan”, Secretara Asociatiei Metropolitane Bucuresti si Vicepresedintele Chinotehnic al Clubului National ACHR “Dac Mollos Club”.
Brindusa sustine primul "Curs de handling expozitional", curs ce vine in intampinarea iubitorilor si stapanilor de caini doritori de participarea la expozitii canine.
Kasha pe langa faptul ca a "prestat la aparate" :)) a fost si "material didactic", cursantii urmand azi partea teoretica a cursului, anatomia si morfologia cainelui.
Ne-am distrat bine, ne-am initiat in tainele sportului canin Agility, Kasha a trecut prin cele doua tunele, s-a jucat atat cat temperatura ridicata ne-a permis.






"La aparate"

Tora "la aparate"



Brindusa explicand anatomia cainelui
Tora se fereste de razele UV :))

Cu urechile ciulite sa nu pierdem nimic
Ira, invata asteapta :)))
Ira dupa o baie de soare a facut o baie...de namol :-))

...urmeaza si baia de apa

6 comments:

  1. ce fain, felicitari, daca as fi aflat mai devreme de curs poate eram si noi pe acolo

    ReplyDelete
  2. a si sa nu uit, doamne ce palmares are cataua, am ramas masca, cand ne facem mari sper sa avem si noi macar jumate din palmaresu ei, si un sfert ar fi bine, felicitari

    luca

    ReplyDelete
  3. Multam' :))
    Bafta si tie in expo!!!
    Cursul nu a inceput inca, din septembrie incepe, dar poti sa te antrenezi. Fa o vizita la club, o sa-ti placa.

    ReplyDelete
  4. Ma refeream la cursul de Agility ca incepe din septembrie. Cel de handling, da a inceput, urmatorul din septembrie, se fac inscrieri.

    ReplyDelete
  5. Frumos de tot, o bucurie pentru catei si oameni... Kasha se vede ca isi gaseste locul si pe post de material didactic, si in tunel, si la picioarele ,mamei', si langa alti catei. E atat de draguta, rabdatoare si intelegatoare ca ar invidia-o oricine.
    Decorative foarte pozele din tunel... iar portretele Torei si Kashei, foarte frumoase.

    ReplyDelete
  6. Maya, super misto antrenamentul, v a distrati.
    si lui Maya cu siguranta o sa i placa s a se joace.
    Kasha un caine cu adevarat iubit, ptr. ca merita
    Maya prietena lui Kasha.

    ReplyDelete